Julia Davidsson

Lic. Personlig Tränare och Kostrådgivare

Jag heter Julia Davidsson, är 24 år gammal och bor tillsammans med min sambo i ett hus på landet strax utanför Skövde. Jag studerar företagsekonomi på högskolan i Skövde och jobbar utöver det som PT och Kostrådgivare på STC Staketgatan i Skövde. Jag fick upp ögonen för styrketräning när jag blev anställd i försvaret år 2012. 

Sedan dess har intresset för träning bara växt! Jag är en riktig tävlingsmänniska och älskar att utmana mig själv. Jag har sprungit diverse lopp, bland annat Tjurruset och Tough Viking. Jag har även bestigit Afrikas högsta berg Kilimanjaro (5 895 m.ö.h.), något som var en riktig utmaning både fysiskt och psykiskt! 

År 2015 deltog jag i två tävlingar, Fitness-five och Rep-power, vilka är styrketävlingar där man deltar i 5 olika grenar (bänkpress, bicepcurl, knäböj, chins och dips).

Under hösten 2016 valde jag att byta riktning och satsa på Athletic Fitness istället. Detta är en disciplin där man tävlar i styrka (chins och dips), uthållighet (hinderbana eller rodd) samt blir bedömd för sin fysik (posering). Jag debuterade under Decembercupen i Lund den 4.e december och vann damklassen! Vinsten har givit mig blodad tand och det kommer förmodligen bli fler tävlingar år 2017!