Julia Davidsson

Licensierad Personlig Tränare & Kostrådgivare

Jag är en riktig tävlingsmänniska och älskar att utmana mig själv. Jag har sprungit diverse lopp, bland annat Tjurruset och Tough Viking. Jag har även bestigit Afrikas högsta berg Kilimanjaro  (5 895 m.ö.h.), något som var en riktig utmaning både fysiskt och psykiskt!

Jag heter Julia Davidsson, är 24 år gammal och bor tillsammans med min sambo i ett hus på landet strax utanför Skövde. Jag studerar företagsekonomi på högskolan i Skövde och jobbar utöver det som PT och Kostrådgivare på STC Staketgatan i Skövde. Jag fick upp ögonen för styrketräning när jag blev anställd i försvaret år 2012. Sedan dess har intresset för träning bara växt!

År 2015 deltog jag i två tävlingar, Fitness-five och Rep-power, vilka är styrketävlingar där man deltar i 5 olika grenar (bänkpress, bicepcurl, knäböj, chins och dips). Det slutade med en tredjeplats för mig i bägge tävlingarna. Under hösten 2016 valde jag att byta riktning och satsa på Athletic Fitness istället. Detta är en disciplin där man tävlar i styrka (chins och dips), uthållighet (roddmaskin) samt blir bedömd för sin fysik (posering). Jag debuterade på Decembercupen i Lund den 4.e december och vann damklassen!