Julia Davidsson

Licensierad Personlig Tränare & Kostrådgivare

JD Solid är en enskild firma som startades hösten 2016 av mig, Julia Davidsson. Företaget inriktar sig på personlig träning och kostrådgivning för såväl privatpersoner som företag. Vid förfrågan kan även andra tjänster erbjudas, så som föreläsningar, workshops med mera. JD Solid står för effektiv träning och kost som skapar en solid fysik, anpassad efter dina förutsättningar och behov.

Jag har utbildat mig till Personlig Tränare och Kostrådgivare hos Sports Club Education i Vallentuna, som har några av Sveriges vassaste utbildningar inom kost och träning. Utbildningarna bygger på vetenskaplig evidens och lärarna är några av de mest framstående i Sverige inom sina respektive områden. Jag innehar en licens som Kostrådgivare från ACSM, samt tre olika licenser som Personlig Tränare från EuropeActive, ACSM och NSCA som finns till för att kvalitetssäkra kompetensen hos Kostrådgivare och Personliga Tränare.

Jag förespråkar att man bör leva som man lär och jobbar hela tiden på att utveckla min egna fysiska förmåga såväl som min teoretiska kunskap. Mitt mål är att jag hela tiden ska fortsätta vidareutbilda mig inom kost och träning för att kunna erbjuda mina klienter den bästa rådgivningen baserad på den mest aktuella forskningen. Jag har hittills genomfört följande utbildningar:

  • Personlig Tränare - 2016
  • Olympisk lyftning, steg 1 - 2016
  • Kostrådgivare - 2017
  • Olympisk lyftning, steg 2 - 2017

Som Personlig Tränare och Kostrådgivare är jag engagerad, tydlig och kompetent. Jag brinner för att utveckla din förmåga och hjälpa dig att nå dina mål!