Julia Davidsson

Lic. Personlig Tränare och Kostrådgivare

JD Solid startades hösten 2016 av mig, Julia Davidsson. Företaget inriktar sig på personlig träning och kostrådgivning för såväl privatpersoner som företag. Vid förfrågan kan även andra tjänster erbjudas, så som föreläsningar, workshops m.m. JD Solid står för effektiv träning och kost som skapar en solid fysik, anpassad efter dina förutsättningar och behov. 

Jag heter Julia Davidsson, är 24 år gammal och bor tillsammans med min sambo i ett hus på landet strax utanför Skövde. Jag studerar företagsekonomi på högskolan i Skövde och jobbar utöver det som PT och Kostrågivare på STC Staketgatan i Skövde. Jag fick upp ögonen för styrketräning när jag blev anställd i försvaret år 2012, sedan dess har intresset för träning, kost och hälsa bara växt.

Jag har utbildat mig hos Sports Club Education i Vallentuna, som har några av Sveriges vassaste utbildningar inom kost och träning. Utbildningarna bygger på vetenskaplig evidens och lärarna är några av de mest framstående i Sverige inom sina respektive områden. Jag innehar en licens som Kostrådgivare från ACSM, samt tre olika licenser som PT från EuropeActive, ACSM och NSCA som finns till för att kvalitetssäkra kompetensen hos Kostrådgivare och Personliga Tränare. 

Som Personlig Tränare och Kostrådgivare är jag engagerad, tydlig och kompetent. Jag brinner för att utveckla din förmåga och hjälpa dig att nå dina mål! Jag förespråkar att man bör leva som man lär och jobbar hela tiden på att utveckla min egna fysiska förmåga såväl som min teoretiska kunskap.